Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pinokio

Pages: [1]
1
FAQ / Re: IPTV
« on: April 30, 2021, 11:38:56 AM »
Hur vet jag vilka piconer som har referenser Mr expert : :)Måste jag byta något till piconer. Hälsningar från mig. ;)


2
FAQ / Re: IPTV
« on: April 28, 2021, 08:01:37 PM »
Hahaha jag blir galen :)Jag kommer att skriva igen. Jag laddade när en piconer  som heter poolrainbow 220x132 från internet. Dessa pikoner har på Peter Pan-Neverland.Jag installerade piconer  en och en på varje kanal som passar till iptv-kanalerna. Till exempel canal + piconer  som har och  när jag installerade piconer på viasat eller på tv swerige kanaler som har svt1, svt2, tv3,t v4, itd. När jag vill titta på den tyska premiären filmer, det finns från canal+ piconer som jag installerade på canal+ inte på tyska premiären.När jag installerar piconer på satelliter det är ok inga problem.Dom blandar inte med andra kanaler.Jag har bara problem med IPTV .Dom blandar varandra.Jag ska tar bort piconer från dator och prova bara min favoriter. Tack för att du hjälpte min vän ;) :Jag kommer att svettas, men jag måste installera det ordentligt hahaha. >:(Hälsningar från mig.

3
FAQ / Re: IPTV
« on: April 28, 2021, 05:52:54 PM »
Hej mister expert.  :)Du hade rätt, min IPTV har ingen EPG.Jag vet nu men jag vill  fråga när jag installerade picon  via E- Channelizer på min favorit kanaler och jag skickar picon till min dreambox two, men varför visar det picon till andra kanaler som jag inte har installerat via E- Channelizer Dom blandas helt  med  andra kanaler som inte passar. Jag sparade via E-Channelizer när jag skickar till dreambox two.Är det finns plugin att  fixsa till Peter Pan Neverland eller jag gjorde ett misstag. :) ;Hälsningar från mig mr pinokio :) :)

4
FAQ / Re: IPTV
« on: April 11, 2021, 04:12:42 PM »
Hej :)
När jag trycker på den blå knappen finns en lista över Rytek General xmltv och många fler kanaler, men jag kan inte hitta min lista någonstans .När jag trycker på den gula knappen och söker efter kanaler hittar andra kanaler men inget på min IPTV.Jag hade på min gamla dreambox 720hd EPG källa, kanske de ändrades till att inte längre ha en EPG.Tack för att du hjälpte mig.Jag kommer att försöka installera XC plugin Player/Bouguets/Downloader by Lululla att testa,kanske den här Jedi Maker plugin fungerar inte bra.Tack för hjälpen om jag kommer att behöva mer hjälp jag ska skriver till dig. :)

5
FAQ / Re: IPTV
« on: April 08, 2021, 10:53:29 AM »
Hej på dig :)Jag har på min dreambox two  installerad automatisk.Jag har Peter Pan Neverland.Det finns bara att göra konfigurationen du vet du vet bättre än jag. :)Jag har min IPTV favoriter  på     JediMakeXtream plugin.Inga problem på det set,  men jag har inte min lista i Epg- Import som jag skrev till dig igår. Jag ska prova att  installera dina  Epg-Import som  du skickade till mig på Peter Pan Neverland  och testa om det gör att göra. Jag ber om ursäkt för att jag stör dig att skriva så mycket, men jag hoppas jag ska  göra det rätt.Hälsningar från mig :)

6
FAQ / Re: IPTV
« on: April 07, 2021, 10:39:12 AM »
Tack för information. Jag tittade på video. Jag förstår inte hur jag ska infoga min IPTV-kanal lista från min leverantör på EPG Import plugin.Hur ska jag lägga in på EPG Import plugin att söka kanaler.Jag har E- Channelizer utan licens Har ni pickoner som någon kan skicka här till mig att jag kan ladda att försöka att göra med E- Channelizer.
Hälsningar från mig  till Administrator :)Tack

7
FAQ / IPTV
« on: April 06, 2021, 08:55:22 PM »
Jag har en fråga ni som är duktig.Jag har IPTV och installerade plugin Jedi Maker Xtream. Hur man  installerar picon på mina kanaler eller använda skript, och hur den kan installeras med EPG-Importer?  :)

8
Her kan man fråga/spørre på Norsk/Dansk/Svensk / Re: dBackup guide
« on: March 21, 2021, 08:02:17 PM »
Fungerar fantastisk nu. :) :Tack så mycket.Det bästa image jag tycker. :D :D

9
Her kan man fråga/spørre på Norsk/Dansk/Svensk / Re: dBackup guide
« on: March 21, 2021, 03:41:53 PM »
Tack så mycket annars är det en fantastisk Peter pan -Neverland. ;) ;)

10
Her kan man fråga/spørre på Norsk/Dansk/Svensk / Re: dBackup guide
« on: March 21, 2021, 01:21:42 PM »
Det funkar perfekt DBackup  guide.Jag har problem med min skin när jag ändrar PP-Standard-Hd som jag såg på video .Ner jag vill  vill ändra den i grafiska menyn och sen go till PP standard skin setup och sen om jag  vill göra  ändra bilden och sparar ,efter jag har crashlog på min dreamboxs two.Efter det börjar bara crashlog starta och jag måste flasha box  igen.Jag vet inte vad är fel.

11
Tack får ny Peter Pan image.Fantastisk image!! :) : :)Gratulera!!

Pages: [1]